KEFIR MILKO

Powstał z najlepszego polskiego mleka, od krów wypasanych na łąkach Warmii i Mazur. To tradycyjny, fermentowany, niskokalorycznym napój bez sztucznych dodatków i konserwantów. Jest pełną witamin i składników mineralnych lekka przekąska, dodatkiem do głównych dań, bazą chłodników i koktajli. Doskonale wpływa na trawienie i zapewnia świetne samopoczucie, gdy spożywasz go regularnie. Warto zawsze mieć go pod ręką.

Czy wiesz, że…

Nazwa „kefir” w języku tureckim oznacza „Czuj się dobrze”. Nie bez powodu. Kefir zawiera witaminy B2, B12, D oraz biotynę, a dodatkowo także cenne dla organizmu białka i łatwo przyswajalny wapń. Unikalne bakterie obecne w kefirze uzupełniają mikroflorę bakteryjną i chronią przed mikroorganizmami chorobotwórczymi.

Produkty

NATURALNY

NATURALNY

NATURALNY - Tabela